Karriär

Näringliv och samhälle behöver dig och du har många olika möjligheter att utvecklas i Skellefteå. Efterfrågan på kompetens är stor och förutsättningarna för ett intressant arbetsliv i balans tillsammans med en intressant och givande fritid med korta avstånd ger dig tid över till vänner och familj.

Den nya industrin

I Skellefteå växer den nya industrin fram. Att tänka nytt handlar inte om att glömma det som varit. Det handlar om att ta vara på tillgångarna vi har idag när vi möter det digitaliserade samhällets behov imorgon. I Skellefteå skapar robotisering och hållbara energikällor nya möjligheter för traditionell industri att konkurrera globalt. Tack vare spelutveckling inom VR och AR växer nya företag och tjänster fram för både människa och industri. Och levande material blir stommen i hållbara, intelligenta byggnader. Spännande är bara förnamnet. Revolutionerande är nog en bättre beskrivning av den nya industrins växtplats. Det börjar här.

Lärare och förskollärare behövs

Är du utbildad lärare och funderar på att flytta till Skellefteå? Eller har du tidigare arbetat som lärare och funderar på att återvända till yrket? Då är du eftersökt!

Skellefteå kommun kan erbjuda dig som är behörig lärare, förskollärare eller lärare i fritidshem en tillsvidareanställning. Du kommer att fungera som en resurs i våra verksamheter i väntan på att inplaceras på en tjänst som matchar din kompetens.

Läs mer här.