Bostad

Hemmet är den plats där vi vill trivas och må bra. Är du på väg att flytta till Skellefteå eller har familjen blivit trångbodd? Här hittar du tips när du vill hyra, bygga eller köpa en bostad.

I Skellefteå har du perfekta möjligheter att hitta just ditt drömboende. Det finns bostäder i alla de former, både centralt och i närliggande samhällen i naturnära miljöer. Eller varför inte en villa vid havet, på bekvämt pendlingsavstånd till stan? Oavsett vilket du väljer lär du bli positivt överraskad över hur prisvärd livskvalitet faktiskt kan vara.

Här kan du se hur nära allt är i Skellefteå (pdf)  

Här kan du lära känna olika bostadsområden och deras bostadstyper, se bilder, avstånd mm. (webbplats)


Nya Skellefteå

Skellefteå växer. Stadsbilden förändras varje dag med nya huskroppar som reser sig och drar nya linjer i Skellefteås siluett. Näringsliv, privatpersoner, allmännytta och kommun hjälps åt att bidra till den största byggboom vi har upplevt i Skellefteå på över 20 år.
Läs mer om det nya Skellefteå!

 

Mer information om bostäder

I menyn och i puffen till höger hittar du information kring allt ifrån hyresrätter och bostadsrätter, till radhus, villor och tomter. Kort sagt, allt som kan vara intressant för dig om som är på väg att flytta hit.