Hyra ut

Har du ett rum, en stuga eller en hel fastighet i Skellefteå kommun som du skulle vilja hyra ut? Det finns ett antal olika vägar att gå.

Nya företagsetableringar och samhällsutvecklingen i vår region kommer att öka inflyttningen vilket ställer krav på fler bostäder, på både kort och lång sikt. Även om det byggs mycket nytt i Skellefteå så är det önskvärt att även nyttja befintliga fastigheter i den mån de är tillgängliga.  Har du ett rum, en stuga eller en hel fastighet som du skulle vilja hyra ut så finns det ett antal olika vägar att gå. Här listar vi några exempel.

 

Privat uthyrning

Det finns ett stort antal webbplatser där du kan registrera din bostad för uthyrning. Exempelvis:

 

Bostadsförmedling

I Skellefteå finns även företag som har som affärsidé att förmedla boende och hjälpa till vid bostadsuthyrning och byte av bostad. Här finns:

 

Northvolt söker bostäder för sina anställda och partnerns!

Anmäl ditt intresse för att hyra ut till Northvolt och partners via adressen nedan. Beskriv ditt erbjudande och glöm ej kontaktuppgifter.
Du anmäler dig här

 

Skellefteå kommun gör inget urval vid förteckning av företag på portal.skelleftea.se. Om ditt företag borde finnas med på den här sidan men inte gör det, kontakta då Skellefteå kommun via marknad@skelleftea.se