Campus Skellefteå

Northvolt om behoven av kompetens

2021-02-12 ”För att lösa globala problem behöver vi de bästa till vår fabrik här i Skellefteå”

Emad Zand, Northvolt Head of Commercialization and Projects
#nyaindustrin​

ForskarFredag Skellefteå

2016-10-18 År 2016 arrangeras aktiviteter på 31 orter i hela Sverige. I Skellefteå finns ett flertal forskningsområden och man jobbar på att skapa möjligheter för att inom fler områden etablera forskning. ForskarFredag är en dag med fokus på forskning så man förstår. Den sista fredagen i september är utlyst som Researchers’ Night av EU-kommissionen. Runt om i hela Europa erbjuds tiotusentals aktiviteter där allmänheten träffar forskare och får se hur spännande och vardagsnära forskning kan vara.

Lär känna Campus

2014-09-01 På Campus Skellefteå går närmare 1 600 studenter. Många olika typer av utbildningar och ett par av dem är unika sett till regionen och världen. Ta chansen att lära känna några av dem lite bättre. Här berättar Julia, Mehdi och Nina om sina utbildningar, platsen och livet som student i Skellefteå.

Campus Skellefteå – Om grunden till allt

2014-07-03 Möt tidigare studenter, företag och människor med nära kopplingar till Campus Skellefteå. Vad som helst kan hända med en utbildning, ett starkt nätverksklimat och en idé i bagaget. Lyssna på deras verklighet och bli inspirerad.