Tävlingar

Utomhusbio - finalist i idétävlingen Skenialt

2014-09-02 Rösta genom att trycka gilla! Saga från fritidsgården Kåken i Skelleftehamn vill ha din röst för att vinna 10.000 kronor. Pengarna ska användas till att genomföra hennes dröm: Utomhusbio för alla ungdomar i Skellefteå.

Hela Gluggen bakar - finalist i idétävlingen Skenialt

2014-09-02 Rösta genom att trycka gilla! Lovisa och Jessica från fritidsgården Gluggen i Bureå vill ha din röst för att vinna 10.000 kronor. Pengarna ska de använda till att genomföra "Hela Gluggen bakar" - tidernas bakfest!

Rampen - finalist i idétävlingen Skenialt

2014-09-02 Rösta genom att trycka gilla! Johan, Joel, Filip, Lukas och Lukas från fritidsgården Mingos i Lövånger vill ha din röst för att vinna 10.000 kronor. Pengarna ska användas till att genomföra deras idé: Att bygga en ramp för skate och cykel.

Lifsens rot - finalist i idétävlingen Skenialt

2014-09-02 Ellenor Lindgren är nominerad i privatpersonskategorin för idén om och genomförandet av att dramatisera Sara Lidmans Lifsens rot för scenen. Vill du rösta på det här bidraget? Besök www.facebook.com/skelleftea.se och tryck "Gilla" intill filmklippet där.

Allmän vårlöksplantering i Lövånger - finalist i idétävlingen Skenialt

2014-09-02 Maria Löfroth är nominerad i privatpersonskategorin för idén om och genomförandet av en allmän vårlöksplantering i Lövånger. Vill du rösta på det här bidraget? Besök www.facebook.com/skelleftea.se och tryck "Gilla" intill filmklippet där.

Global Helpline - finalist i idétävlingen Skenialt

2014-09-02 Mahmuda Akter för idén att sammanföra nyanlända och befintliga svenskar i integreringsprojektet Global Helpline. Vill du rösta på det här bidraget? Besök www.facebook.com/skelleftea.se och tryck "Gilla" intill filmklippet där.

SM i vintersim - finalist i idétävlingen Skenialt

2014-09-02 Föreningen Dark & Cold är nominerade i föreningskategorin för idén och genomförandet av Sveriges första SM i vintersim i Skellefteälven.Vill du rösta på det här bidraget? Besök www.facebook.com/skelleftea.se och tryck "Gilla" intill filmklippet där.

Betongparken - finalist i idétävlingen Skenialt

2014-09-02 Skellefteå Skateboardförening är nominerade i föreningskategorin för idén och genomförandet av en betongpark för skateboard, kickboard och cykel i Skellefteå. Vill du rösta på det här bidraget? Besök www.facebook.com/skelleftea.se och tryck "Gilla" intill filmklippet där.

Mjödvattnet Cup - finalist i idétävlingen Skenialt

2014-09-02 Mjödvattnet IF är nominerade i föreningskategorin för idén och genomförande av Mjödvattnet Cup -- en fotbollsturnering för barn som har återkommit varje sommar sedan 1995. Vill du rösta på det här bidraget? Besök www.facebook.com/skelleftea.se och tryck "Gilla" intill filmklippet där.

Vallaburksskalaren - finalist i idétävlingen Skenialt

2014-09-02 Kvikkac AB är nominerade i företagskategorin för idén om och genomförandet av en vallaburksskalare -- ett lock som enkelt skär bort aluminiumhöljet runt skidvallan. Vill du rösta på det här bidraget? Besök www.facebook.com/skelleftea.se och tryck "Gilla" intill filmklippet där.

"Skrotarna" - finalist i idétävlingen Skenialt

2014-09-02 Rävetofta Filmindustrier är nominerade i företagskategorin för idén om och genomförandet av att ta inspelningen av en dramaproduktion för tv till Skellefteå. "Skrotarna" är en tv-serie i 10 delar som börjar sändas i SVT i januari 2013. Vill du rösta på det här bidraget? Besök www.facebook.com/skelleftea.se och tryck "Gilla" intill filmklippet där.

Big Steve - finalist i idétävlingen Skenialt

2014-09-02 Knights of the North är nominerade i företagskategorin för idén om och genomförandet av att marknadsföra Skellefteå via en stor mängd videoklipp med "Big Steve" i huvudrollen. Vill du rösta på det här bidraget? Besök www.facebook.com/skelleftea.se och tryck "Gilla" intill filmklippet där.

Skenialt ger betalt

2014-09-02 De tre bästa idéerna får 15.000 kr. Du eller någon du känner har säkert genomfört en riktigt bra idé någon gång. Nu vill vi att du berättar om den. Vi vill nämligen belöna idéer som visar på den idérikedom som finns i Skellefteå.