Skellefteåtidningen

Skellefteåtidningen är Skellefteås alldeles egna tidning som speglar vad som händer här, aktuella händelser och intressanta personer.

Tidningen skickas ut fyra gånger per år till alla hushåll i Skellefteå kommun. Det skickas även ut ca 9000 tidningar till utflyttade skellefteåbor.

Prenumerera på Skellefteåtidningen

Har du flyttat härifrån men gärna vill få tidningen? Eller vet du någon som borde få den?
Meddela Skellefteå kommuns kundtjänst här. Uppge namn och adress. Prenumerationen kostar inget!

Tipsa oss

Tipsa gärna redaktionen: redaktion@skelleftea.se

Aktuellt nummer

Skellefteåtidningen nr 1, 2019

Se tidigare nummer här

 

Om tidningen

Skellefteå-tidningen startades hösten 1990. Den distribueras till hushåll i Skellefteå kommun. 1994 erbjöds även läsare utanför kommungränsen att få tidningen hemskickad, och idag skickas över 9000 ex till läsare i "förskingringen". Skellefteå-tidningen är alltså en av Sveriges mest långlivade och spridda kommuntidningar. Tidningen har ingen egen fast redaktion. Frilansjournalister och fotografer står för innehållet, på uppdrag av redaktören.

Skellefteåtidningen ska spegla vad som händer inom det geografiska området för Skellefteå kommun och skapa en stolthet för alla som bor och verkar här (även utflyttade skellefteåbor och de som gärna skulle vilja vara en skellefteåbo)

Utgivningsplan 2018

nr 1 vecka 11
nr 2 vecka 24
nr 3 vecka 39
nr 4 vecka 49

Adressändring

Du ändrar enklast din adress genom att eposta din nya adress till kundtjanst@skelleftea.se. Glöm inte ange ditt namn och din gamla adress!