Flytta hit

Så du är alltså på gång att flytta till Skellefteå? Det tycker vi låter som ett bra beslut. Låt oss berätta varför!
En av de största fördelarna med Skellefteå är att människor hinner mer utan att behöva skruva upp tempot. Mångsidigheten och de korta avstånden får helt enkelt tillvaron att lättare gå ihop. Här finns förutsättningarna att leva tryggt och samtidigt utforska nya drömmar.

 

Nya Skellefteå

Skellefteå växer. Stadsbilden förändras varje dag med nya huskroppar som reser sig och drar nya linjer i Skellefteås siluett. Näringsliv, privatpersoner, allmännytta och kommun hjälps åt att bidra till den största byggboom vi har upplevt i Skellefteå på över 20 år. Allt i samklang med vår strävan efter att vara 90 000 invånare år 2030. Läs om kompetensen, byggandet, infrastrukturen och kulturen som tar Skellefteå vidare

 

 

Inflyttarservice

Vi på Inflyttarservice gör din flytt till Skellefteå lite enklare.
Till oss kan du vända dig med frågor och funderingar, både per telefon eller e-post. Dessutom har vi samlat en hel del användbar information om allt ifrån jobb och boende, till familjeliv och fritid. Vi hjälper dig att komma på plats!

I menyn längst upp på sidan och i puffarna till höger hittar du information kring det som kan vara intressant för dig som är på väg att flytta hit.

Kontakt Inflyttarservice/Contact
Telefon: 0910-73 50 00 tryck 4
Telefontid: Vardagar 07.00-17.00
Besöksadress: Trädgårdsgatan 6, entréplan Stadshuset
Besökstid: Vardagar 07.00-17.30
E-post/E-mail: contact@skelleftea.se


Välkommen till Skellefteå!