Pärlor

Skellefteå är en plats med massor att göra och en mängd softa ställen. Här får du tips från olika skellefteåbor, som guidar dig bland sina personliga favoriter. Hitta allt från restauranger och skogsidyller till skatepots och glass i stora lass. Välj en guide som verkar passa dig och kolla in! Guiderna är i Google maps.

Patrik Bergström & Jennie Cronwall med kids

BMX, skateboard, snowboard, golf och bad gillar vi.Och här är pärlorna vi gärna hänger på.

Familjen Bergström Cronwalls pärlor
Familjen Bayan

Bayan Zahraa och Mohammad Yaseen Alomari med barnen Hamzeh Alomari 10 år och Zain Aldeen Alomari 9 år.
Vi kom från Syrien till Sverige för ca två år sedan och bor nu på Anderstorp där vi trivs jättebra!

Länk till familjen Bayans pärlor
Familjen Melender/Westman

Består av mamma Pia-Maria, pappa Magnus och Olle 4år, varannan vecka bor Lukas 14 år och Saga 10 år med oss (Pia-Marias barn sedan tidigare). Vi är en aktiv, sporttokig familj som bor, jobbar och går skola i Lövånger. När vi har tid till övers gör vi gärna utflykter. Vi tycker även om att ta det lugnt och hålla oss hemma och se film eller umgås med vänner.(på bilden saknas pappa Magnus)

Länk till familjen Melender/Westmans pärlor
Johanna Hällsten

Glad tvåbarnsmamma som lever i hus i centrala Skellefteå och arbetar som lärare. Gör allra helst utflykter med barnen, fikar och motionerar. Även intresserad av inredning och andlighet.

Länk till Johannas pärlor
Robin Lundström

Trebarnspappa som bor i Skelleftehamn och älskar sommar, sol och värme. Tycker även mycket om att resa till varma platser som Karibien eller Asien och att måla.

Länk till Robins pärlor
Camilla Engström

Inflyttare från Luleå sedan många år. Gillar djur, friluftsliv, mat, resor, andra kulturer och språk. Tar gärna del av Skellefteås vackra natur tillsammans med labradoren Rick.

Länk till Camillas pärlor
Gabriel Fontana Ervasti

Brazilian who recently moved to Skellefteå. Used to be an English teacher, has studied business at the university and worked in several human rights social projects. Loves art expressions like dancing, singing, photograph and circus

Link to Gabriels pearls