PS Saknar dig

Nu är det snart dags för hemvändarträff i Stockholm och det är tid för dig som företagare som vill vara med och ställa ut att anmäla ditt intresse.

PS Saknar dig erbjuder företagare tre olika typer av samarbete, Huvudsponsor (stora paketet), Samarbetspartner KTH/Skansen (mellan paketet) och Skansen (lilla paketet). Huvudsponsor för årets event är klara och du kan anmäla intresse för följande.

 

Samarbetspartner Skansen och mingel på KTH (mellan paketet)

Som samarbetspartner på PS Saknar dig så finns man med som partner på kampanjwebb och lyfts i kommunikationen till målgruppen, men syns inte med logotype som huvudpartner. Samarbetspartner ges utrymme på gemensam mingelyta på KTH där man kan möta studenter före och efter föreläsningarna. Man har inte presentationstid på scenen.

Medverkar i eventet på Skansen
Tälthyra ingår för delad plats på 3x3 m tillsammans med 1 annat företag i gemensamt tält på Skansen som samordnas via kommunen.
Kostnad: 15 000 kr (för medverkan som partner för Skansen+mingel på KTH)

Företagen står för följande egna kostnader/insatser
Egna resor, mat, boenden, transportkostnader för eget material/monter, personalkostnader för egen personal samt kostnader för eget marknadsmaterial, ev. digitala skärmar, ev. ståbord, ev. egna give aways eller liknande.

I avgiften på 15 000 kr ingår:
Kommunikationskampanj (planering, genomförande, projektledning, ev. mediaköp, tryck, kampanjweb, hantering av anmälningar etc) för att locka målgruppen till båda eventen, hyra av Skansen, tälthyra, tryck av karta, logistik/välkomnande vid entrén, inträdesbiljetter till Skansen för de som anmält sig (besökare på eventet), lättare förtäring, kaffe eller liknande för besökare, giveaways till besökare, inträden för företagens personal som arbetar under eventet, gemensam smyckning/branding av området för att lyfta Piteå-Skellefteå (utifrån Skansens riktlinjer), samordning av praktiska förutsättningar för eventet, ev. skäliga elkostnader etc.

Samarbetspartners Skansen (lilla paketet)

Finns med som partner på kampanjwebb och lyfts i kommunikationen till målgruppen, men inte med logotype som huvudpartner. Skapar det huvudsakliga innehållet på Skansen för att konkretisera utbudet av karriärmöjligheter och boendemöjligheter i Skellefteå och Piteå.
Tälthyra ingår för delad plats på 3x3 m tillsammans med 2-3 andra företag i gemensamt tält på Skansen som samordnas via kommunen.
Kostnad: 7500 kr/företag.

Företagen står för följande egna kostnader/insatser:
Egna resor, mat, boenden, transportkostnader för eget material/monter, personalkostnader för egen personal samt kostnader för eget marknadsmaterial, ev. digitala skärmar, ev. ståbord, ev. egna give aways eller liknande.

I avgiften/kostnaden på 7 500 kr ingår:
Kommunikationskampanj (planering, genomförande, projektledning, ev. mediaköp, tryck, kampanjweb, hantering av anmälningar etc) för att locka målgruppen till Skansen, hyra av Skansen, hyra av gemensamt tält, tryck av karta, logistik/välkomnande vid entrén, inträdesbiljetter till Skansen för de som anmält sig (besökare på eventet), lättare förtäring, kaffe eller liknande för besökare, give aways till besökare, inträden för företagens personal som arbetar under eventet, gemensam smyckning/branding av området för att lyfta Piteå-Skellefteå (utifrån Skansens riktlinjer), samordning av praktiska förutsättningar för eventet, ev. skäliga elkostnader etc.

 

Anmälan kommer att öppnas inom kort.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Helena Renström, marknadschef, Skellefteå kommun.