Hitta talangerna med Skellefteå: karriär

14 oktober 2013

Behöver ert företag anställa högutbildad personal? Då vet du att konkurrensen om talangerna är knivskarp. Skellefteå Karriär är ett projekt som vill bidra till ert rekryteringsarbete genom att skapa fler kontakter till de talangerna som är mest intressanta för er.

Vi har tagit fasta på studier som visar att fysiska möten är det som unga människor värderar högst i kontakten med en potentiell arbetsgivare. Aktiviteterna är därför utformade för att skapa direktkontakt. Det rör sig till exempel om studiebesök, Skellefteådagar på universitet, workshops, samt möten med utbildningsledare och yrkesvägledare.

Vi vinner på att arbeta tillsammans. Vi lyfter fram fördelarna med att bo och leva i Skellefteå, ni informerar om den typ av kompetenser ni behöver. Så visar vi att det är enkelt att kombinera ett rikt liv vid sidan om jobbet med en spännande karriär i Skellefteå.

Skellefteå kommun är initiativtagare till projektet som genomförs och finansieras tillsammans med näringslivet. Vill du veta mer om projektet eller har du idéer du vill att vi ska höra? Välkommen att kontakta oss på: karriar@skelleftea.se

Kommande aktiviteter och genomförda aktiviteter.

 

FÖR MER INFORMATION KONTAKTA:

Helena Renström
Marknadschef, Skellefteå kommun
Direkt: 0910-73 46 57
helena.renstrom@skelleftea.se