Skellefteåtidningen

Skellefteåtidningen är Skellefteås alldeles egna tidning som speglar vad som händer här, aktuella händelser och intressanta personer.

Tidningen skickas ut fyra gånger per år till alla hushåll i Skellefteå kommun. Det skickas även ut ca 9000 tidningar till utflyttade skellefteåbor.

Prenumerera på Skellefteåtidningen

Har du flyttat härifrån men vill gärna få tidningen ändå? Eller vet du någon som borde få den?
Meddela Skellefteå kommuns kundtjänst här. Märk med Skellefteåtidningen och uppe namn samt adress. Prenumerationen kostar inget!

Tipsa oss

Tipsa gärna redaktionen om intressant material: redaktion@skelleftea.se

Aktuellt nummer

Skellefteå Tidningen nr 4, 2021

Se tidigare nummer här

Om tidningen

Skellefteå-tidningen startades hösten 1990. Den distribueras till hushåll i Skellefteå kommun. 1994 erbjöds även läsare utanför kommungränsen att få tidningen hemskickad, och idag skickas över 9000 ex till läsare i "förskingringen". Skellefteå-tidningen är alltså en av Sveriges mest långlivade och spridda kommuntidningar. Skellefteå-tidningen har redaktör och ansvarig utgivare vid kommunens informationsenhet. Texter, foto och produktion görs i samarbete med upphandlad kommunikationsbyrå.

Skellefteåtidningen ska spegla vad som händer inom det geografiska området för Skellefteå kommun och skapa en stolthet för alla som bor och verkar här (även utflyttade skellefteåbor och de som gärna skulle vilja vara en skellefteåbo)

Adressändring

Du ändrar enklast din adress genom att eposta din nya adress till kundtjanst@skelleftea.se. Glöm inte ange ditt namn och din gamla adress!