P.S. Ses snart, -Delta i den digitala kampanjen och möt er kompetens!

Piteå och Skellefteås gemensamma koncept för hemvändare och talangattraktion har de senaste två åren varit ett välbesökt och uppskattat fysiskt event med totalt ungefär 2000 deltagare på KTH och Skansen i Stockholm. I år tar konceptet digital form, under namnet P.S. Ses snart.
P.S. Ses snart vill visa upp Skellefteå och Piteå som attraktiva bostadsorter och matcha arbetsgivare med potentiell arbetskraft under den pandemi som råder. Vi ställer inte in, vi ställer om.

92% av de företag som deltog i eventet ifjol upplevde att de träffade helt rätt eller till stor del rätt kompetens och 100% av de 10 deltagande företagen var intresserade av att delta i liknande arrangemang kommande år.

P.S. Ses snart-kampanjen rullar i december och tar med hemlängtan och humor i fokus besökarna till en webbplats där de kan botanisera bland exempelvis stilla-hemlängtan-verktyg, karriärtips och lediga jobb. Här kommer de också kunna boka digitala möten med ert företag, allt i syfte att attrahera kompetens till vår region. Webbplatsen kommer att fungera som en portal som tar besökaren vidare till företagets hemsida.

Deltagande i P.S. Ses snart är gratis och enkelt. Det kräver bara en viss insats i form av arbete där ni som företag även förbinder er att ha åtminstone ett par digitala möten med potentiella medarbetare.

Kampanjen pågår för fullt med fler än 40 företag och organisationer anmälda. Sen anmälan är fortfarande möjlig, följ länken nedan!

Här finns mer information om kampanjen (PDF-format)

Anmäl ert företag här!