Sjuksköterska

Så du funderar alltså på att göra din praktik i Skellefteå? Det tycker vi låter som ett bra beslut. Låt oss berätta varför!

En av de största fördelarna med Skellefteå är att människor hinner mer utan att behöva skruva upp tempot. Mångsidigheten och de korta avstånden får helt enkelt tillvaron att lättare gå ihop. Här finns förutsättningarna att leva tryggt och samtidigt utforska nya drömmar. Här hittar du mer information om hur det är att bo och leva i Skellefteå.
Flytta hit.

Skellefteå är en plats fylld av möjligheter inom nära räckhåll, som gör att du kan fylla ditt liv med ett omväxlande och spännande innehåll. Här hittar du tips på vad som finns att uppleva och upptäcka. 
Upptäck Skellefteå


Bostadsgaranti för studenter

Studietiden ska vara enkel och i Skellefteå har du perfekta möjligheter att hitta just det som passar dig. Skebo har en unik bostadsgaranti som gäller dig som blivit antagen till något av de två universiteten på Campus Skellefteå. Enda kravet är att utbildningen är eftergymnasial och minst 18 veckor lång. Vid kursstart kan provisoriska lösningar bli aktuella, men Skebo står som garant för att man vid kursstart ska ha någonstans att sova och en säker plats att förvara sina personliga tillhörigheter på. Studentrummet som erbjuds ska finnas inom en radie som motsvarar 30 minuters transport till Skellefteå Campus med allmänna kommunikationsmedel. Här kan du läsa mer om Studentboende på Skebo.

I övrigt finns bostäder i alla de former, både centralt och i närliggande samhällen i naturnära miljöer. Eller varför inte en villa vid havet, på bekvämt pendlingsavstånd till centrum. Att hyra eller köpa, det är ditt beslut men här hittar du mer information som kan hjälpa dig på vägen.
Bo i Skellefteå

Välkommen!